Saturday, 30 June 2012

malam ni aku tak dapat tidur 
dengan hati yang tenang aku google "sempoi belacan" 
keluar laa blog aku yang xseberapa ni
 kenapa aku google pun aku xtau
 bile bace entry2 aku yang lame 
rase nak sepak diri sendiri pun ada 


 by the way, 
ramai yang tanya dulu kenapa sempoi belacan? 
pada aku nama ni datang dengan sendiri 
sempoi boleh terima lagi tapi part BELACAN tu
 aku pun pening pikir kenapa belacan?
 mungkin aku suka makan sambal belacan
 tak kan nk letak sambal belacan pulak kan? 
so aku letak SEMPOI BELACAN
 aku rase cuti sem ni aku nk hidup kan balik blog ni
 kalau rajin la


 sem ni aku banyak misi 
1st: ganti puasa
 thank to Allah bagi kesempatan aku bayar hutang
 hari ni genap aku abeskan puasa ganti aku 
padahal dah sya'ban sepatut nya dah lame aku ganti 
tak kesah la janji kau ganti
 tapi yang aku pelik
 perempuan sibuk dok pening kepala pikir nk ganti puasa
 lelaki yang sengaja pontenng puasa tu ganti ke tak eak?
whatever laa tu antara korang dengan Allah.. 
 sampai sini je pemualan entry tahun 2012 ni 
chow uollz

0 comments:

Post a Comment